Optredens

Door de jaren heen heeft Sidera Theaterproducties op veel verschillende evenementen mogen optreden in Venlo en omstreken. Op deze pagina is hier een selectie van te zien. Denkt u dat een optreden van Sidera Theaterproducties uw evenement compleet maakt? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Musical Autumn Nights

Op 23 september 2023 heeft Sidera Theaterproducties het koor mogen verzorgen tijdens de Musical Autumn Nights in Theater De Oranjerie in Roermond. Hier kregen we de kans om de musicalsterren Tessa Sunniva van Tol, Linda Verstraten, Nurlaila Karim, David van de Tempel en Shay Lachman te begeleiden tijdens een musicale reis langs o.a. musicalhits uit Elisabeth, Mamma Mia, Joseph and the Technicolor Dreamcoat en Soldaat van Oranje. Lees er hier meer over.

Cultuurdeler

Op 9 juli 2022 heeft Sidera Theaterproducties op mogen treden bij de eerste versie van Podiumdelers als onderdeel van het project Cultuurdeler van de gemeente Venlo. Tijdens het optreden in de Helazaal van Theater De Maaspoort bracht Sidera Theaterproducties o.a. nummers uit de musicals Bare, The Lion King, Aïda en Dear Evan Hansen.

Hert veur Oekraïne

Om de Oekraïense vluchtelingen in Venlo een hart onder de riem te steken hebben de Blerickse Herten op 8 juli 2022 een concert voor hen georganiseerd. Samen met andere Venlose groepen heeft Sidera Theaterproducties hier een aantal nummers mogen vertonen. Met nummers als You Will Be Found en Seizoenen van Liefde hebben wij ons best gedaan iedereen een beetje op te beuren en een fijne avond te bezorgen.

Terrasoptredens

In de zomer van 2020 heeft Sidera Theaterproducties met veel plezier opgetreden op het terras van Theater de Garage. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de gasten genieten van verschillende (musical)nummers. Voor een klein publiek zijn nummers gebracht uit onder andere de musicals Bring It On, Shrek en Wicked. Wij vinden het super dat we deze zomer gedurende corona toch nog een paar leuke voorstellingen hebben mogen verzorgen.

Kerstoptredens

Naast het op de planken brengen van een mooie musical aan het einde van ons seizoen, treedt Sidera Theaterproducties tussendoor ook actief op. Een van de optredens die we al een paar jaar geven zijn de kerstoptredens in de binnenstad van Venlo. Zo weet onze cast de kerstsfeer goed over te brengen. Wie weet komt u ons in december ook weer tegen?

Roze Zaterdag

Op 29 juni 2019 heeft Sidera Theaterproducties samen met Stichting Musical Stella Duce de opening voor Roze Zaterdag mogen verzorgen. Hier zongen de leden naast nummers uit de musical RENT en Spring Awakening het nummer This Is Me uit The Greatest Showman. Verder heeft Sidera Theaterproducties later op de dag ook nog een optreden mogen verzorgen binnen de musicalsectie.

Sint Jorisdag

Op 22 april 2019 heeft Sidera Theaterproducties op mogen treden bij Sint Jorisdag in Beesel. Op deze dag, die in het teken stond van het thema ‘Nee tegen eenzaamheid’, zongen de leden verschillende nummers voor het Beeselse publiek. De cast gaf een voorproefje van de musical Carrie, waarin ook het thema eenzaamheid en uitsluiting een centrale rol speelt.

Postival

Op 2 februari 2019 hebben een vijftal leden van Sidera Theaterproducties opgetreden bij Postival. Op dit festival, georganiseerd voor het 5×11 jarig bestaan van de Oud Prinsen en Ministers Sociëteit der Mirlitophile 1879, brachten zij op twee verschillende podia nummers ten gehore. Naast verschillende musicalnummers werd hier ook een voorproefje gegeven van de musical Carrie.

CityCinema Drive-In

In 2018 heeft Sidera Theaterproducties op mogen treden bij de Drive-In bioscoopvoorstellingen van Mamma Mia: Here We Go Again. Bij dit optreden, waar de leden volledig voor gestyled werden, zong de cast verschillende musicalnummers. Een selectie waar nummers uit de ABBA-musical Mammia Mia uiteraard niet bij konden ontbreken!

Popkor’n

Als voorproefje voor de musical Urinetown was Sidera Theaterproducties in 2017 te zien bij Popkor’n in Velden van Popkoor Bravoure. Hier bracht de cast verschillende nummers uit de musical die uiteindelijk op 17 en 18 juni 2017 in ’t Raodhoes in Blerick opgevoerd is. Bekijk het filmpje hiernaast om nog een keer terug te blikken op dit fantastische optreden.