Bestuur

Voorzitter: Janina de Brito Figueiredo

Janina de Brito Figueiredo is 26 jaar oud en is sinds dit seizoen de voorzitter van Sidera Theaterproducties. Eerder was ze al productieleidster bij Carrie en Bring it On!. Vorig jaar stapte ze uit het bestuur om zich te kunnen focussen op haar educatieve master. Na een half jaar miste ze het regelen en meedenken echter zo erg, dat ze terugkwam als algemeen bestuurslid en nu dus als voorzitter. Janina’s passie voor musical begon al op jonge leeftijd. Zo heeft ze jarenlang meegespeeld in producties van Stichting Musical Stella Duce en er ook twee seizoenen zangles gegeven. Verder heeft ze zangles gehad van verschillende docenten, speelt ze nu twee jaar mee bij Me on Stage en zal ze voor de tweede keer te zien zijn in een productie van Stichting Stimulans. Bij Sidera wordt ‘Fame’ haar 7e productie, waarin ze in de rol van een van de docenten ,mevrouw Stein’ kruipt. Deze rol past goed bij haar, omdat ze in het dagelijks leven werkzaam is als docente Duits op het Raaylandcollege.

Janina de Brito Figueiredo

Secretaris: Lena van Denderen

Lena is 26, woont in Hegelsom en werkt bij het COA als programmabegeleider. Vanaf 9 jaar zingt ze al bij verschillende koren en sinds een paar jaar volgt ze ook zang- en pianolessen. Sinds 2016 zit ze ook in de musicalwereld en speelde ze mee bij de musicals van Me On Stage. Bij de productie Bad Girls heeft zij besloten om naast Me On Stage ook bij Sidera mee te gaan spelen. Aan het eind van de productie Bad girls heeft Lena besloten de rol van secretaris op zich te nemen. Ze heeft er enorm veel zin in om zich ook op deze manier voor Sidera Theaterproducties in te kunnen zetten!

Lena van Denderen

Penningmeester: Sten Grimberg

Sten is 22 jaar, woont in Tegelen en studeert Social Work op de HAN in Nijmegen. Op zijn 9e jaar begon hij met het volgen van drumlessen. Vlak erna begon hij met musicallessen bij het Kunstencentrum en Stella Duce waar hij veel verschillende rollen heeft gespeeld. Tussentijds volgt Sten ook zanglessen. Na het zien van voorstellingen van Sidera Theaterproducties is Sten enthousiast geworden en mee gaan doen. Zijn eerste productie was Carrie. Tijdens Bring It On heeft Sten met veel plezier de functie PR en Sponsoring op zich genomen en sinds Sidera in Concert is hij verantwoordelijk voor de financiën.

Sten Grimberg

Productieleiding: Anne Simons

Anne is 23 jaar en volgt de pre-master Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Op haar 4e begon ze met danslessen en vanaf haar 8e volgt ze musicallessen. Eerst bij Kunstencentrum Venlo en daarna bij Stella Duce. Verder heeft ze in twee producties van het Valuascollege gespeeld en in Scrooge van Stichting Stimulans Producties. Sinds Bring It On speelt Anne met veel plezier mee bij Sidera Theaterproducties. Hiernaast volgt ze nog zang- en danslessen. Gedurende Bring It On, Sidera in Concert en Bad Girls heeft Anne de rol van secretaris op zich genomen. Vanaf Fame is ze, samen met Kylie, verantwoordelijk voor alles rondom de productie. Ze heeft enorm veel zin in deze nieuwe en uitdagende functie!

Anne Simons

Productieleiding: Kylie Gijsen

Kylie is 24 jaar, woont in Helden en is momenteel werkzaam bij de ANWB in Venlo. Toen ze 7 jaar was is ze begonnen met dansles en later is ze ook zangles gaan volgen. Ook heeft ze een jaar de MAF in Tilburg gedaan en heeft ze in de Lion King van Me on Stage gespeeld.
Sinds Spring Awakening zit Kylie al bij Sidera. Na een aantal jaar verantwoordelijk te zijn voor de kleding, haar en make-up zocht ze toch wat meer uitdaging. Na een jaar PR neemt Kylie vanaf de productie Bad Girls de productieleiding op zich.

Kylie Gijsen

PR en Sponsoring: Sarah Coenders

Sarah is 23 jaar, woont in Den Bosch en is in september 2021 gestart met haar master Pedagogische Wetenschappen in Nijmegen. Op haar negende is ze begonnen met musicallessen bij Stichting Musical Stella Duce. Hier speelde ze onder andere mee in de voorstellingen Bad Girls, Hairspray, Petticoat en Thoroughly Modern Millie. Op dit moment is Sarah naast Fame druk aan het repeteren voor de musical Chitty Chitty Bang Bang van Stichting Stimulans Producties. Sinds de musical Bring It On is Sarah actief bij Sidera Theaterproducties en heeft ze tussendoor enige tijd zanglessen gevolgd. Met veel plezier neemt ze vanaf Bad Girls de functie PR en Sponsoring op zich.

Sarah Coenders

PR en Sponsoring: Dani Ruijten

Dani is 25 jaar en woont samen met haar vriend en haar hondje in Blerick. Ze is op dit moment bezig met de master Rechtsgeleerdheid op Tilburg University. Naast haar studie is ze werkzaam als bedrijfsjurist bij Previcus Vastgoed in Boxmeer. In 2017 is Dani bij Sidera Theaterproducties gekomen. Zonder enige ervaring heeft ze destijds last minute besloten om auditie te gaan doen voor Rent. Vanaf toen is de mooie reis in de musicalwereld voor haar begonnen. Naast Sidera speelt Dani ook mee in de productie Chitty Chitty Bang Bang van Stimulans. Vanaf Fame zit Dani in het bestuur en vervult ze de functie van PR en Sponsoring.

Dani Ruijten