Bestuur

Voorzitter: Anne Simons

Anne is 24 jaar en volgt de master Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Op haar 4e begon ze met danslessen en vanaf haar 8e volgt ze musicallessen. Eerst bij Kunstencentrum Venlo en daarna bij Stella Duce. Verder heeft ze in twee producties van het Valuascollege gespeeld en in Scrooge van Stichting Stimulans Producties. Sinds Bring It On speelt Anne met veel plezier mee bij Sidera Theaterproducties. Hiernaast volgt ze nog zang- en danslessen. Sinds Bring It On is Anne actief binnen het bestuur. Ze heeft al verschillende functies, zoals secretaris en productieleider, bekleed. De stap naar voorzitter is daarom ook niet verassend. Daarnaast zal Anne dit seizoen samen met Kylie verantwoordelijk blijven voor de productieleiding.

Anne Simons

Secretaris: Sarah van Gooswilligen

Sarah is 24 jaar, woont in Blerick en werkt sinds haar afstuderen van Social Work in Ede als trajectbegeleider van het Jongeren Perspectief Fonds binnen Incluzio. Vanaf haar 5e speelt ze al mee in musicals. Eerst bij Kunstencentrum Venlo en vervolgens bij Stella Duce. Sinds de productie van Bring It On speelt Sarah mee bij Sidera Theaterprodcuties. Dit heeft ze tot en met de productie van Fame met veel plezier gedaan. Vanaf Nine heeft ze ervoor gekozen om niet meer als cast betrokken te zijn, maar als secretaris onderdeel te blijven van deze mooie stichting.

Sarah van Gooswilligen

Penningmeester: Dani Ruijten

Dani is 26 jaar en woont in Venlo. Ze heeft in de zomer van 2023 haar master Rechten aan de Tilburg University afgerond. Dani is werkzaam als jurist bij Previcus Vastgoed in Boxmeer. In 2017 is Dani bij Sidera Theaterproducties gekomen. Zonder enige ervaring heeft ze destijds last minute besloten om auditie te gaan doen voor Rent. Vanaf toen is de mooie reis in de musicalwereld voor haar begonnen. Naast Sidera speelde Dani ook mee in de productie Chitty Chitty Bang Bang van Stimulans. Vanaf Fame zit Dani in het bestuur, waar ze begon als PR en Sponsoring. Vanaf Nine is Dani penningmeester binnen het bestuur.

Dani Ruijten

Productieleiding: Kylie Gijsen

Kylie is 25 jaar, woont in Panningen en is momenteel werkzaam bij Hans Anders in Blerick. Toen ze 7 jaar was is ze begonnen met dansles en later is ze ook zangles gaan volgen. Ook heeft ze een jaar de MAF in Tilburg gedaan en heeft ze in de Lion King van Me on Stage gespeeld. Sinds Spring Awakening zit Kylie al bij Sidera. Na een aantal jaar verantwoordelijk te zijn voor de kleding, haar en make-up zocht ze toch wat meer uitdaging. Na een jaar PR neemt Kylie vanaf de productie Bad Girls de productieleiding op zich.

Kylie Gijsen

PR en Sponsoring: Xana de Brito Figueiredo

Xana is 19 jaar en is student Internationale Communicatie. Binnen haar functie als PR en Sponsoring leert ze veel dingen toe te passen die ze leert binnen haar studie. Op haar 13e begon ze met musicallessen bij Stichting Musical Stella Duce. Hier heeft ze tot haar 17e bij gezeten. Xana is sinds één jaar lid van Sidera Theaterproducties en heeft meegespeeld in de jubileumvoorstelling Fame. In haar vrije tijd speelt ze dwarsfluit en heeft ze onder andere meegespeeld in het orkest van de musical Chitty Chitty Bang Bang van Stichting Stimulans Producties. Vanaf Nine zit Xana in het bestuur en neemt ze de functie PR en Sponsoring op zich.

Xana de Brito Figueiredo