Bestuur

Het bestuur van Sidera Theaterproducties

Voorzitter: Jean Paul van Leipsig

Jean-Paul is 27 jaar en woont in Venlo. Hij werkt als proces- en besturingstechnicus voor Wienerberger in Thorn. Sinds de voorstelling Legally Blonde in 2015 werkt hij al mee met de techniek. Tijdens Urinetown en Rent heeft hij ook meegespeeld in de cast. Verder is hij binnen de festival en Vastelaovends wereld in Venlo erg betroken met techniek en Venlo. Nu Jean-Paul niet meer meespeelt wilt hij wel nauw verbonden blijven met Sidera Theaterproducties, dit doet hij sinds 2019 door voorzitter te zijn in het bestuur.

Jean-Paul van Leipsig

Secretaris: Anne Simons

Anne is 22 jaar en zit in haar vierde jaar van de opleiding Bestuurskunde in Nijmegen. Op haar 4e begon ze met danslessen en vanaf haar 8e volgt ze musicallessen. Eerst bij het kunstencentrum en daarna bij Stella Duce. Verder heeft ze in twee producties van het Valuascollege gespeeld en in Scrooge van Stichting Stimulans. Sinds Bring It On speelt Anne met veel plezier mee bij Sidera. Hiernaast volgt ze nog zang- en danslessen. Dit is Anne’s tweede jaar als bestuurslid en ze heeft er heel veel zin in om zich komend seizoen weer in te zetten voor Sidera!

Anne Simons

Penningmeester: Sten Grimberg

Sten is 21 jaar, woont in Tegelen en studeert Social Work op de HAN in Nijmegen. Op zijn 9e jaar begon hij met het volgen van drumlessen. Vlak erna begon hij met musicallessen bij het Kunstencentrum en Stella Duce waar hij veel verschillende rollen heeft gespeeld. Tussentijds volgt Sten ook zanglessen. Na het zien van voorstellingen van Sidera Theaterproducties is Sten enthousiast geworden en mee gaan doen. Zijn eerste productie was Carrie. Tijdens Bring It On heeft Sten met veel plezier de functie PR en Sponsoring op zich genomen en sinds Sidera in Concert is hij verantwoordelijk voor de financiën.

Sten Grimberg

Productieleider: Kylie Gijsen

Kylie is 23 jaar, woont in Helden en is momenteel werkzaam bij de ANWB in Venlo. Toen ze 7 jaar was is ze begonnen met dansles en later is ze ook zangles gaan volgen. Ook heeft ze een jaar de MAF in Tilburg gedaan en heeft ze in de Lion King van Me on Stage gespeeld.
Sinds Spring Awakening zit Kylie al bij Sidera. Na een aantal jaar verantwoordelijk te zijn voor de kleding, haar en makeup zocht ze toch wat meer uitdaging. Daarom zal Kylie na een jaar PR vanaf dit jaar de productieleiding op zich nemen.

Kylie Gijsen

PR en Sponsoring: Sarah Coenders

Sarah is 22 jaar, woont in Velden en is in september gestart met haar master Pedagogische Wetenschappen in Nijmegen. Op haar negende is ze begonnen met musicallessen bij Stichting Musical Stella Duce. Hier speelde ze onder andere mee in de voorstellingen Bad Girls, Hairspray, Petticoat en Thoroughly Modern Millie. Sinds de musical Bring It On is Sarah actief bij Sidera Theaterproducties en is ze tevens zanglessen gaan volgen. Met veel plezier neemt ze vanaf dit jaar de functie PR en Sponsoring op zich.

Sarah Coenders