Nieuwsberichten

Sidera presents: Pubquiz!

Sidera-Pubquiz

Ter ere van ons vijfjarig jubileum is er besloten om eens iets anders te proberen dan het jaarlijkse sponsorconcert. Hiervoor organiseren wij een speciaal, interactief evenement: Een echte pubquiz! Op deze gezellige avond is het mogelijk om met een team van 4-6 personen deel te nemen aan een quiz gevuld met vragen over muziek, actualiteiten, wetenschap en vooral: stomme feitjes! Daarnaast zal Sidera enige muzikale opluistering verzorgen (inclusief voorproefjes uit onze nieuwe voorstelling Rent!) en hebben we ook nog enkele magische verrassingen. De hoofdprijs voor het winnende team is natuurlijk eeuwige roem en glorie. Daarnaast zullen wij nog zorgen voor leuke prijsjes.

Wie, wat, waar?

De pubquiz zal gehouden worden in de bar van het Ald Weishoes te Venlo! Kosten per persoon zijn €5 (het totaal van het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan de productie van onze nieuwe voorstelling!). Je kunt je daarnaast inschrijven als team, of als individu (en dan maken wij teams). Stel dus een team samen vol muzieknerds, wandelende rekenmachines en experts in koningshuizen van Midden-Afrika.  Of ga als echte avonturier de avond in en leg je teamsamenstelling in onze handen!

Let op: Kaartjes worden hier alleen gereserveerd. Betaling vindt plaats aan de deur, dus zorg dat je cash geld bij je hebt!

  Naam*

  Teamnaam*

  Teamgrootte*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Pubquiz Sidera