Creatief team Bring It On

Meren Verhaegh – regisseuse

Meren Verhaegh studeerde in 2017 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Muziektheater. In 2019 behaalde ze hier tevens haar Master diploma. Tijdens de opleiding speelde ze in o.a. Into The Woods (regie: Paul Eenens) en Anatevka. Naast het studeren aan de Master speelde ze in Mozart! De Musical in Antwerpen van MusicHall i.s.m. VBW Wenen en in Addergebroed onder regie van Koen van Dijk.

Naast haar uitvoerende werkzamheden is Meren al zo’n 6 jaar actief als zang-en speldocent bij verschillende verenigingen zoals Stichting Musical Stella Duce en MyDreams Kunstkampen. Ook geeft ze privézanglessen en levert al een aantal jaar studenten af aan verschillende opleidingen op Fontys, Codarts en Lucia Marthas.

Lindsay Fransen – choreografe

Lindsay Fransen is een professionele danseres/performer/choreografe/danslerares. Afgestudeerd afgelopen jaar aan Fontys hogeschool voor de kunsten Theater Dans Uitvoerend (TDU) in de richting Modern Danstheater.

Als danser heeft ze o.a. gewerkt met grote choreografen zoals Cecilia Moisio, Diego Sinniger de Salas, Tony Vezich en Samir Calixto. Ze heeft gedanst op meerdere festivals als Fremdkörper, festival Boulevard en TUDE. Naast haar werkzaamheden als uitvoerende danseres en ervaring op het podium heeft ze meerdere voorstellingen gecreëerd, waaronder een solo ‘One Minute To Midnight’ en een duet ‘One Can Imagine Sisyphus A Happy Man’. Lindsay werkt tevens als docente bij Djazz Dance Center in Zaltbommel, ze geeft hier les in showballet.

Vorig jaar heeft Lindsay de choreografie gemaakt voor Carrie de musical door Sidera Theaterproducties. Lindsay is sinds september 2018 werkzaam bij Sidera Theaterproducties.

Liselotte Kusters-Gijsen – choreografe

Liselotte heeft haar bachelor in Dance Education behaald op de ArtEZ Hogeschool voor de
Kunsten in Arnhem in juni 2010. Als dansdocent is ze binnen de Venlose actief in haar eigen dansstudio in Velden, Dansstudio Liselotte Gijsen en het Kunstencentrum Venlo. Ook geeft ze regelmatig workshops binnen het primair en voortgezet onderwijs.

Als choreograaf is ze actief bij het Valuascollege Venlo voor alle grote musicalproducties zoals Cats en Titanic. Waarbij ze samen met het team van de Valuasmusical ook een Amateur Musical Award won. Daarnaast was ze vorig jaar ook verantwoordelijk voor de choreografie van Scrooge van Stichting Stimulans.

Ook was ze zelf actief op het podium samen met Bart Bosch voor Studio Apengein in shows zoals ‘Schuimpje en Ko’,  ‘Het grote Sinterklaasfeest’,  ‘De Meiden van Oranje’, het  gezicht van Barbie (Mattel) voor Meet en Greets. Ze danste in verschillende shows voor JCI Nederland, Gemeente Haarlem en voor de tv productie achter verschillende Nederlandse artiesten bij de Tros Muziekfeesten op het Plein.

Rick van den Belt – muzikaal leider

Rick van den Belt studeerde in 2017 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg,
richting Musicaltheater. Daarna begon hij aan de Master of Music, waarvan hij in 2019
afstudeerde.

De afgelopen jaren was Rick in Nederland en België te zien in de musicals Chaplin, Ridders van de Ronde Keukentafel en Kiss of the Spider Woman, als poppenspeler in de Efteling en in De Notenkraker door Theater Terra. Eind 2018 tourde Rick met de opera A Quiet Place door Nederland en eind 2019 zal hij met de opera Die Zauberflöte door Nederland en België touren.

Daarnaast is Rick actief geweest als assistent muzikaal leider bij Op Hoop van Zegen door De Graaf & Cornelissen Entertainment, en bij musicals zoals o.a. Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Petticoat, All Shook Up en de Nederlandse premières van The Spitfire Grill, Carrie en Curtains.