Creatief team

Louisa Peters – Regie

Louisa Peters (24) studeerde in 2016 af als Docent Theater aan de NHL Hogeschool. Tijdens haar opleiding heeft ze veel ervaring opgedaan in het geven van theaterlessen aan verschillende doelgroepen. Ook is ze tijdens haar opleiding veel aan het werk geweest als regisseuse. Eén van de producties die Louisa geregisseerd heeft en erg is bijgebleven is Spring Awakening van Sidera Theaterproducties. Dit was namelijk haar afstudeervoorstelling, waarmee ze uiteindelijk is geslaagd voor haar opleiding! Na haar opleiding is ze niet alleen veel bezig geweest met regisseren en lesgeven, maar is ook uitvoerend aan de slag gegaan als actrice in educatieve voorstellingen. Ook speelde ze in de muziektheatervoorstelling Je snoep of je levenDit jaar wordt het vierde jaar dat Louisa de regie van de voorstelling van Sidera Theaterproducties op zich zal nemen.

Rick van den Belt – Zang

Rick van den Belt (23) studeerde in 2017 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater. Daarna begon hij aan de Master of Music, waarvan hij in 2019 hoopt af te studeren. Tijdens zijn opleiding heeft Rick in verschillende producties gespeeld, waaronder Midzomernachtdromen en The Addams Family. De afgelopen jaren was Rick in Nederland en België te zien in de musicals Chaplin en Ridders van de Ronde Keukentafel, als poppenspeler in de Efteling en in De Notenkraker door Theater Terra. Daarnaast is Rick actief geweest als muzikaal leider bij musicals als Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Petticoat en All Shook Up. Rick is sinds januari 2018 werkzaam bij Sidera Theaterproducties.

Lindsay Fransen – Dans

Lindsay Fransen (21) is een gepassioneerde danseres en performance artist. Ze studeert aankomend jaar af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten als uitvoerende danseres. Gespecialiseerd in Danstheater Modern bevindt Lindsay zich veel in de contemporary veld van dans. Tijdens haar studie werkt ze, naast haar carrière als professionele dansers, ook aan choreografisch inzicht en heeft ze haar eigen voorstellingen gecreëerd, zoals ‘One Can Imagine Sisyphus A Happy Man’. Ze heeft het voorrecht gehad samen te mogen werken met grote choreografen zoals Cecilia Moisio, Diego Sinniger de Salas en Tony Vezich.
In het komende jaar gaat ze werken bij Nikki de Graaf Company in Arnhem als danseres en is ze docente bij Sidera Theaterproducties in Venlo. Hiernaast heeft ze projecten lopen als uitvoerende danseres met Samir Calixto bij de Nederlandse Dansdagen en Xisco van de Hustle KidzLindsay is sinds september 2018 werkzaam bij Sidera Theaterproducties.