Bring It On

In seizoen 2019-2020 werkt Sidera Theaterproducties aan: Bring It On de musical! Net als Carrie de musical zijn wij de eerste in Nederland die deze musical gaan opvoeren.

Logo door Pepijn van der Grinten.

Credits:

Tekst: Jeff Whitty
Muziek: Lin-Manuel Miranda en Tom Kitt
Liedteksten: Lin-Manuel Miranda en Amanda Green
Vertaling: Eileen Bosch en Bas van Gestel
Geïnspireerd op de film Bring It On van Universal Pictures, geschreven door Jessica Bendinger.

Het verhaal:

Campbell heeft alles wat haar hartje begeert: ze is captain van haar cheerleading squad, heeft een geweldig vriendje en heeft veel vriendinnen. Al haar dromen lijken uit te komen als ze haar squad klaarstoomt voor de Nationals. Tot ze in de zomervakantie een brief krijgt dat ze overgeplaatst wordt naar een andere school… Zonder cheerleading squad!  Dan maakt ze ook nog eens een verkeerde indruk bij de leidster van de hip hop crew van Jackson, Daniëlle. En komt ze er achter dat haar overplaatsing wel heel toevallig was, aangezien haar buurmeisje Eva niet overgeplaatst is. Campbell krijgt langzaam in de gaten dat er iets niet pluis is en gaat op onderzoek uit.

De cast en dansgroep bestaat uit:

Tessa Aerts, Sarah van Gooswilligen, Sarah Coenders, Sanne Maters, Roy Puts, Rico Reinders, Rachel Coopmans, Nicole Fuchs, Millanie Reynders, Merel Wulms, Martine van der Meijden, Lucas Fransman, Lindsay Fransen, Kylie Gijsen, Jamy Bonten, Jackie Verlinden, Ilse Heldens, Dani Ruijten, Carly Karis, Anne Simons, Sten Grimberg, Kiki Nabben, Janina de Brito Figueiredo en Eileen Bosch.

De cast en dansgroep van Bring It On.

Docenten:

Regie: Meren Verhaegh
Muzikale leiding: Rick van den Belt
Choreografie cheerleading: Liselotte Kusters-Gijsen
Choreografie hiphop en stunts: Lindsay Fransen

Belangrijke data:

15 mei 2020: Technische doorloop in ’t Raodhoes te Blerick.
16 en 17 mei 2020: Generale repetitie en voorstellingen van Bring It On in ’t Raodhoes te Blerick.