Bestuur

Bestuur Sidera Theaterproducties 2018-2019

Voorzitter: Laura Hendrikx
Laura is 24 jaar, woont in Venlo en is met veel plezier werkzaam in het basisonderwijs. Ze is begonnen met zingen van carnavalsliedjes op haar 8e en snel daarna is ze ook gaan acteren bij de lokale toneelvereniging in Belfeld. Op haar 12e heeft ze meegespeeld in de Tegelse revue, en is ze gestart bij Stichting musical Stella Duce, waar ze tot haar 18e in vele musicals heeft gespeeld. Naast musicallessen heeft Laura ook jaren zang- en gitaarlessen gevolgd. Vanaf 2013 is Laura actief bij Sidera Theaterproducties en is ze mede verantwoordelijk voor de oprichting van deze stichting. Na vier jaar ervaring te hebben in het bestuur als productieleidster, heeft ze nu de stap gezet om de functie van voorzitter op zich te nemen.

Secretaris: Kiki Nabben
Kiki is 20 jaar, woont in Maasbree en begint dit schooljaar aan de studie Social Work aan Zuyd Hogeschool in Sittard. Vanaf haar 3e is ze al bezig met dansen en vanaf haar 8e volgt ze zang- en musicallessen. Eerst bij het Kunstencentrum te Venlo en vanaf haar 16e bij Sidera Theaterproducties. Het wordt dan ook Kiki’s 5e productie bij Sidera Theaterproducties, waar ze zich elk jaar weer met veel plezier voor inzet. Sterker nog, de repetitie is het favoriete moment van haar week. Na 4 jaar twijfelen, denkt ze nu klaar te zijn voor een plekje in het bestuur van Sidera Theaterproducties.

Penningmeester: Elske Schevelier
Elske is 26 jaar en woont sinds 2013 in Venlo. Daarvoor heeft ze altijd in Vught gewoond. Elske is afgestudeerd in Eindhoven aan De Rooi Pannen Toerisme & Recreatie. Dit jaar start ze deeltijd studie Facility Management in Heerlen. Vanaf haar 8e is Elske al bezig met musical. Vanaf haar 12e is ze ook begonnen met het produceren van musicals. Twee jaar geleden is Elske bij Sidera Theaterproducties terecht gekomen. Na twee jaar een bestuurstaak op zich te hebben genomen waarvan vorig jaar haar bijdrage als penningmeester, vindt ze het erg leuk om dit voort te zetten!

PR/Sponsoring: Ivo Haanen
Ivo Is 22 jaar, woont in Tegelen en is bezig met een studie Communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda. Theater is Ivo met de paplepel ingegoten met twee acterende ouders. Sinds de middelbare school is hij actief (geweest) bij verschillende theatergezelschappen in de regio Venlo. Ivo is sinds 2015 betrokken bij Sidera Theaterproducties, en zit nu voor het tweede jaar in het bestuur. Nu hij communicatie studeert lijkt het hem leuk om ervaring op te doen in de praktijk en Sidera Theaterproducties te helpen een professionele, volwassen organisatie te worden met behoud van plezier en gezelligheid!

PR/Sponsoring: Eileen Bosch
Eileen is 19 jaar en studeert op dit moment Journalistiek in Tilburg. Sinds haar negende speelt ze al in musicals. Ze is begonnen in de Blerickse Revue en speelde daarna in producties van Stichting Musical Stella Duce, Valuascollege en het Kunstencentrum. Naast het spelen in musical schrijft ze ook stukken en is ze achter de schermen zeer actief bij verschillende producties, waaronder de Valuasmusical en Scrooge. Sinds 2017 is ze trots lid van Sidera Theaterproducties en wil ze haar steentje bijdragen aan een fantastische productie van deze getalenteerde groep.

Productieleidster: Janina de Brito Figueiredo
Janina is 21 jaar, woont in Venlo en begint dit jaar aan haar master Duitse taal en cultuur: Educatie en Communicatie in Utrecht. Op haar 8ste begon ze met musicallessen bij Stichting musical Stella Duce, waar ze tot op heden nog lid is en vanaf volgend jaar zelfs docent. Bij Sidera Theaterproducties is ze sinds de musical Legally Blonde actief. Eigenlijk wilde ze het eerste jaar al meedoen, maar door school en andere producties was dit helaas niet mogelijk. Nu, drie producties verder, merkt ze dat alleen het zingen, spelen en dansen niet meer genoeg voldoening geeft. Ze wil graag meer betekenen voor Sidera Theaterproducties en heeft er daarom voor gekozen om dit jaar in het bestuur te gaan en de functie van productieleidster te vervullen.