Bestuur

Voorzitter: Jean Paul van Leipsig

Jean-Paul is 25 jaar en woont in Venlo. Hij werkt als PLC engineer voor Inther Logistics Engineering. Sinds de voorstelling Legally Blonde in 2015 werkt hij al mee met de techniek. Tijdens Urinetown en Rent heeft hij ook meegespeeld in de cast. Verder is hij binnen de festival en Vastelaovends wereld in Venlo erg betroken met techniek en Venlo. Nu Jean-Paul niet meer meespeelt wilt hij wel nauw verbonden blijven met Sidera Theaterproducties en zal dus in zijn nieuwe functie als voorzitter Sidera blijven steunen.

Secretaris: Anne Simons

Anne is 20 jaar en zit in haar tweede jaar van de opleiding Bestuurskunde in Nijmegen. Op haar 4e begon ze met dansen en vanaf haar 8e volgt ze musicallessen. Eerst bij het kunstencentrum, daarna bij Stella Duce en sinds dit jaar bij Sidera. Verder heeft ze in twee producties van het Valuascollege gespeeld en in Scrooge van Stichting Stimulans. Dit is Anne’s eerste jaar als bestuurslid en ze heeft er heel veel zin in om zich nog meer in te zetten voor Sidera.

Penningmeester: Ellen Denessen

Ellen is 25 jaar en woont in Venlo. Ellen is inmiddels afgestudeerd als medisch bioloog en is op dit moment werkzaam als onderzoeker op het Centraal Diagnostisch Laboratorium in Maastricht. Ellen heeft musicals altijd leuk gevonden en heeft in 2015 de stap gezet om te beginnen bij Sidera Theaterproducties. Vijf jaar lang is Ellen actief geweest bij verschillende commissies binnen Sidera, maar sinds januari 2019 heeft ze de taak van penningmeester op zich genomen.

Productieleider: Janina de Brito Figueiredo

Janina is 23 jaar en woont in Venlo. Ze volgt momenteel een master Letterkunde in Nijmegen. Op haar 8ste begon ze met musicallessen bij Stichting musical Stella Duce, waar ze tot op heden nog lid is en sinds afgelopen jaar ook docent. Bij Sidera Theaterproducties is ze sinds de musical Legally Blonde actief. Na een aantal producties bij Sidera, gaf het zingen, spelen en dansen alleen niet meer genoeg voldoening. Om die reden wordt dit alweer haar tweede jaar als productieleidster.

PR en sponsoring: Eileen Bosch

Eileen is 20 jaar en studeert op dit moment Journalistiek in Tilburg. Sinds haar negende speelt ze al in musicals. Ze is begonnen in de Blerickse Revue en speelde daarna in producties van Stichting Musical Stella Duce, het Valuascollege en het Kunstencentrum. Naast het spelen in musical, vertaalt en schrijft ze ook stukken en is ze achter de schermen zeer actief bij verschillende producties. Ook geeft ze dansles bij PUUR Theater Reuver en Stichting Musical Stella Duce. Sinds 2017 is ze lid van Sidera Theaterproducties en wil ze haar steentje bijdragen aan een fantastische productie van deze groep.

PR en sponsoring: Sten Grimberg

Sten is 19 jaar, woont in Tegelen en begint dit jaar met de studie Social Work aan Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Op zijn 9e jaar begon hij met het volgen van drumlessen. Vlak erna begon bij met musicallessen bij het Kunstencentrum en Stella Duce waar hij veel verschillende rollen heeft gespeeld. Tussentijds heeft Sten ook zanglessen gehad. Na het zien van voorstellingen van Sidera Theaterproducties is Sten enthousiast geworden en mee gaan doen. Zijn eerste productie was Carrie. Dit jaar gaat Sten voor het eerste jaar aan de slag als bestuurslid waar hij samen met Eileen de PR en sponsoring op zich zal nemen.